Norwegian

Invisalign London

Mer enn 6 millioner pasienter har valgt å rette tennene med Invisalign Clear Braces. Usynlig ortodonti har revolusjonert feltet for kosmetisk tannlegen, og pasientene kan nå oppnå et vakkert, direkte smil på en måte som ikke forstyrrer deres livsstil eller gjør dem til å føle seg selvbevisste. Klare bånd er sosialt akseptabelt, i motsetning til faste metallbårer som er svært synlige og begrensede restriksjoner for pasienten, for eksempel mer begrensede mat og drikke valg.

Ja pasienter vil ha rette tenner, men for mange utseende av metallarbeid på smilet deres for behandlingens varighet er et problem. Mange voksne savnet seg på braces av hvilken som helst grunn da de var yngre, og ville føle seg selvbevisst på å bruke braces senere som en voksen. For tenåringer er det normen å bære braces, men for voksne er det ganske enkelt ikke. Av denne grunn har usynlig ortodonti gitt voksne et helt nytt valg for å justere tennene og alder er ingen barriere. Behandlings lengden er 18 måneder i gjennomsnitt, så iført faste bånd for denne lange kan bli sett på som en negativ, sammenlignet med livsstilsfordeler fra klare justere.

Noen tannleger anser Invisalign som den ledende ortodontiske behandlingen, både på grunn av fordelene under behandling i form av estetikk, og også på grunn av ytelsen og resultatene som oppnås. Tilfredshetsvurdering er svært høy blant pasienter både under og etter behandling. Mange pasienter lurer på om behandlingen passer for dem – og for flertallet av pasientene er Invisalign egnet og kan behandle hele spekteret av ortodontiske bekymringer som kan behandles ved hjelp av tradisjonelle metallbraketter, men justeringsmidlene er avtagbare og praktisk talt usynlige.

Ulike systemer er tilgjengelige for å møte pasientens behov:

Invisalign Full – det originale Invisalign-systemet og mest brukte behandling som det kan behandle et bredt spekter av bekymringer. Behandling varer i gjennomsnitt 12-18 måneder med et gjennomsnittlig antall skuffer på 20-30.
Invisalign i7 – for mindre justeringer, bestående av bare 7 sett med aligners. Behandlingen kan være så kort som 3 måneder.
Invisalign Teen – utviklet for tenåringer og lik Full. Inkluderer slitasjeindikatorer for å sikre tilstrekkelig slitasje i tillegg til et design som gjør det mulig for voksne tenner å komme igjennom.
Invisalign Lite – Dette systemet passer mellom i7 og Full og er designet for moderate tilfeller. Behandling varer i gjennomsnitt 7 måneder.

Utvalget av problemer som ofte behandles med Invisalign inkluderer:

Overfylte tenner: hvor det ikke er nok plass på de øvre eller nedre eller begge kjever, vil tennene skyves sammen og plasseres i forskjellige vinkler. Overfylte tenner kan forårsake en rekke problemer, inkludert ujevn slitasje, farging og tannkjøttsykdom. Dette skyldes vanskeligheten med å rengjøre overflaten på alle tennene.

Hull: hull kan oppstå hvis tennene mangler eller med store øvre eller nedre eller begge kjever, som kan ha fortsatt å vokse.

Kryssbitt: Mange ortodontiske pasienter har kryssbitt, og er når de øvre tennene biter inne i de nedre tennene. Dette kan forårsake ujevn slitasje og tannkjøttsykdom.

Over biter: Hvis de øvre tennene kommer lenger enn eller forbi de nedre tennene, og dette kan forårsake kjeve smerter og andre forhold.

Under biter: Det motsatte av en overbit, hvor de nedre tennene når forbi de øvre tennene. Igjen kan dette føre til kjeve smerte og andre forhold.

Behandling kan være for øvre og nedre kjever sammen eller øvre eller nedre kjever, avhengig av krav.

Hvilke fordeler gir Invisalign?
I tillegg til å oppnå et imponerende smil, gir klare armbånd mange fordeler. Justeringsmidlene er laget av klar plast og er fullt uttakbare. Siden det ikke er noe metall, er skuffene glatte og behagelige å bære, noe som betyr at det ikke er ubehag eller ømhet. Videre som ortodontiske krefter påført er milde og gradvise, er det ingen plutselig justering for å forårsake smerte som det er med tradisjonelle metallbårer.

Pasienter kan smile gjennom deres behandling og ser frem til et godt smil. Din selvtillit vil bli styrket hele veien gjennom, da det ikke er synlige metalltråder og braketter for å få deg til å føle deg selvbevisst eller annonsere at du har på deg braces. Faktisk kan pasienter velge om de vil fortelle folk at de har ortodontisk behandling eller ikke. Mange pasienter rapporterer at ingen faktisk la merke til deres justere som de er nesten usynlige.

Forhåndsvis ditt smil
Ditt første skritt er å kontakte oss for din smilevaluering, ved hjelp av en digital simulering kan du forhåndsvise ditt nye smil. Vi vil diskutere dine personlige krav og svare på alle dine spørsmål.

Imaging vil bli tatt ved hjelp av vårt i-Tero skanning element som vil bli brukt til å lage din behandlingsplan. Bildene vil gi 3-dimensjonale digitale bilder av dine øvre og nedre kjever.

Bildene vil tillate oss å flytte tenner som krever omjustering digitalt, og se smilet og kjevene fra forskjellige vinkler.

Etter smilevalueringen din, hvis du bestemmer deg for å fortsette behandlingen, vil dine egne skuffer bli bestilt og produsert. Behandlingen og antall justeringer som trengs, vil avhenge av dine individuelle krav, og i gjennomsnitt må 20 – 30 aligners kreves per bue.

Bruk din aligners
Når du først bærer aligners, er pasientene ofte glade når man skjønner hvor usynlig skuffene egentlig er.

I utgangspunktet vil det ta noen uker å bli vant til å ha på seg justere, men dette er en sømløs prosess takket være alle livsstilfordelene som tilbys. Du må bære dine justere hele tiden, bare fjerne dem når du spiser og drikker. Brettene må bæres i minst 22 timer per dag. Du kan holde dine justere på når du drikker kaldt vann, men ellers må de fjernes. Dette er fordi aligners er fine og er ikke konstruert for å bli slitt når du biter, tygger, spiser eller drikker, og mat kan også bli fanget i skuffene.

Du vil bytte opp til de neste aligners i sekvensen rundt hver 2. uke, som beskrevet i din behandlingsplan. Du vil kunne se fremdriften uken i uken, og appen som leveres av Align Tech, lar deg laste opp bilder slik at du kan se forbedringen i smilet ditt. Det skal bemerkes at pasienter ikke kan redusere sin daglige slitasje og forlenge behandlingsvarigheten, da dette vil føre til suboptimale resultater. Din behandlingsplan bør følges for de beste resultatene.

Hvor mye koster Invisalign?
Små justeringer kan være så lite som £ 1500 med i7-systemet, moderate justeringer rundt £ 2000 med Lite-systemet. Mer komplekse justeringer er fra rundt £ 4,000 med Full og Teen. Månedlige betalingsalternativer er tilgjengelige, og helse- og tannhjelpsdekning kan også brukes til kostnaden for behandlingen. Kontakt oss for din gratis smilevurdering og tilpassede priser.

Kontakt oss: Dental Care Finders