Hungarian

Invisalign London

Több mint 6 millió beteg választotta ki a fogait az Invisalign tiszta nadrágtartóval. A láthatatlan fogszabályozás forradalmasította a kozmetikai fogászat területét, és a betegek most már egy szép, egyenes mosolyt érhetnek el olyan módon, amely nem szakítja meg életmódjukat, és nem érezheti magát öntudatosnak. A tiszta breketek társadalmilag elfogadhatóak, ellentétben a rögzített fém nadrágtartókkal, amelyek jól láthatóak és átlátható korlátozások a páciens számára, mint például a korlátozottabb élelmiszer- és italválaszték.

Igen, a betegek egyenes fogakkal akarnak lenni, de sok esetben a fémmegmunkálás megjelenése a mosolyukon a kezelés időtartama alatt problémát jelent. Sok felnőtt, akik fiatalabbak voltak, valamilyen oknál fogva kimaradtak a nadrágtartóból, és úgy érezte, hogy később önkéntesen viselték a nadrágot. A tizenévesek számára a szokványos nadrágtartó viselése, de a felnőttek számára egyszerűen nem. Emiatt a láthatatlan fogszabályozás teljesen új választást adott a felnőtteknek a fogaik összehangolására, és az életkor nem akadály. A kezelés időtartama átlagosan 18 hónap, így a rögzített nadrágtartók ilyen hosszú ideig történő viselése negatívnak tekinthető, összehasonlítva a világos alignerek által nyújtott életmód előnyökkel.

Egyes fogorvosok az Invisalign-et tekintik a vezető ortodontás kezelésnek, mind az esztétikai szempontból, mind a teljesítmény és az elért eredmények miatt. Az elégedettségi besorolások nagyon magasak a betegeknél mind a kezelés alatt, mind a kezelés után. Sok beteg csoda, hogy a kezelés alkalmas-e számukra – és a betegek többségére az Invisalign alkalmas és képes kezelni az ortodontikus aggodalmak teljes skáláját, amit a hagyományos fém fogszabályozó segítségével lehet kezelni, de az alignerek eltávolíthatóak és gyakorlatilag láthatatlanok.

Különböző rendszerek állnak rendelkezésre a betegek igényeinek kielégítésére:

Invisalign Full – az eredeti Invisalign rendszer és a leggyakrabban használt kezelés, mivel számos problémát képes kezelni. A kezelés átlagosan 12-18 hónapig tart, átlagosan 20-30 tálcával.
Invisalign i7 – kisebb kiigazításokhoz, mindössze 7 aligner készletből áll. A kezelés 3 hónapos lehet.
Invisalign Teen – tinédzserek számára kifejlesztett és a Fullhoz hasonló. Tartalmazza a kopásjelzőket, hogy biztosítsák a megfelelő kopási időt a design mellett, amely lehetővé teszi a felnőtt fogak átjutását.
Invisalign Lite – Ez a rendszer illeszkedik az i7 és a Full közé, és mérsékelt esetekben készült. A kezelés átlagosan 7 hónapig tart.

Az Invisalign által gyakran kezelt problémák köre:

Zsúfolt fogak: ha a felső vagy az alsó vagy mindkét állkapocson nincs elegendő hely, a fogakat egymásba tolják és különböző szögekbe helyezik. A zsúfolt fogak számos problémát okozhatnak, beleértve az egyenetlen kopást, a festést és az ínybetegségeket. Ez annak köszönhető, hogy nehéz a fogak felületének tisztítása.

Hézagok: a fogak hiányában vagy nagy felső vagy alsó vagy mindkét állkapocs hiányában hiányosságok léphetnek fel, amelyek tovább növekedhetnek.

Keresztcsípések: Sok ortodontás betegnek van keresztcsípése, és amikor a felső fogak az alsó fogakon harapnak. Ez egyenetlen kopást és ínybetegséget okozhat.

A harapások felett: Ha a felső fogak az alsó fogakon túl vagy annál messzebb kerülnek, és ez állkapocs fájdalmat és más feltételeket okozhat.

A harapás alatt: A túlzott harapás ellenkezője, ahol az alsó fogak eléri a felső fogakat. Ez ismét az állkapocs fájdalmához és más körülményekhez vezethet.

A kezelést a felső és az alsó állkapcsok, illetve a felső vagy alsó állkapcsok csak az igényektől függően végezhetik.

Milyen előnyökkel jár az Invisalign?
A lenyűgöző mosoly mellett a tiszta nadrágtartó számos előnnyel rendelkezik. Az alignerek tiszta műanyagból készülnek és teljesen eltávolíthatók. Mivel nincs fém, a tálcák sima és kényelmes viselet, ami azt jelenti, hogy nincs kényelmetlenség vagy fájdalom. Továbbá, mivel az alkalmazott fogszabályozó erők gyengédek és fokozatosak, a hirtelen kiigazítás fájdalmat okoz, mivel a hagyományos fémtartókkal van.

A betegek mosolyoghatnak a kezelésük során, és nagy mosollyal várják. A bizalmadat egészen addig növeljük, mert nincsenek látható fémhuzalok és zárójelek, hogy érezzük magunkat öntudatosnak vagy hirdessük azt a tényt, hogy a nadrágtartó viselése. Valójában a betegek választhatnak, hogy elmondják-e az embereknek, hogy ortodontikus kezelésük van, vagy sem. Sok páciens arról számol be, hogy senki sem észrevette az alignereit, mivel gyakorlatilag láthatatlanok.

A mosoly előnézete
Az első lépés az, hogy kapcsolatba lépjen velünk a mosoly értékeléséhez, egy digitális szimuláció segítségével, amelyen megtekintheti az új mosolyt. Megvitatjuk az Ön személyes igényeit és válaszolunk minden kérdésére.

A képalkotás az i-Tero lapolvasó elem segítségével történik, amelyet a kezelési terv létrehozására használunk. A képalkotás háromdimenziós digitális képeket biztosít a felső és alsó állkapcsáról.

A képalkotás lehetővé teszi számunkra, hogy mozgassuk a fogakat, amelyeknek újra kell igazítaniuk digitálisan, és nézd meg a mosolyt és az állkapcsokat különböző szögekből.

A mosoly értékelése után, ha úgy dönt, hogy elkezdi a kezelést, az egyéni tálcákat megrendeli és gyártja. A szükséges kezelési módok és a szükséges alignerek száma az egyéni igényektől függ, és átlagosan 20-30 aligner szükséges.

Az alignerek viselése
Amikor alignereket viseltek, a betegek gyakran örülnek, ha felismerik, hogy a tálcák milyen láthatatlanok.

Kezdetben néhány hétbe telik, hogy hozzászokjon az alignerek viseléséhez, de ez egy folyamatos folyamat, köszönhetően az életstílus előnyeinek. Folyamatosan kell viselni az alignerjeit, csak akkor, ha evés és ivás közben eltávolítja őket. A tálcákat naponta legalább 22 órán át kell viselni. Ha hideg vizet iszik, megtarthatja az alignerjeit, de különben el kell távolítani őket. Ennek az az oka, hogy az alignerek rendben vannak, és nem úgy tervezték, hogy azokat harapás, rágás, evés vagy ivás közben viseljék, és az étel is bekerülhet a tálcába.

A kezelési tervben leírtak szerint minden második héten a következő sorrendben fog változni. Ön képes lesz arra, hogy hétről-hétre megnézhesse a haladást, és az Align Tech által biztosított alkalmazás lehetővé teszi, hogy fotókat töltsön fel, így láthatja a mosolyod javulását. Meg kell jegyezni, hogy a betegek nem tudják csökkenteni a napi viselési idejüket, és nem hosszabbítják meg a kezelés időtartamát, mivel ez az optimális eredményekhez vezet. A legjobb eredmény elérése érdekében a kezelési tervet követni kell.

Mennyibe kerül az Invisalign?
A kis kiigazítások akár 1 500 fontot is jelenthetnek az i7 rendszerrel, mérsékelt korrekció körülbelül 2000 font körül a Lite rendszerrel. A bonyolultabb kiigazítások körülbelül 4 000 fontot tesznek ki a Full és a Teen. A havi fizetési lehetőségek rendelkezésre állnak, és az egészségügyi és fogászati ​​biztosítási fedezet is felhasználható a kezelés költségeire. Lépjen kapcsolatba velünk az ingyenes mosoly értékelés és az egyéni árképzés érdekében.

Lépjen kapcsolatba velünk: Dental Care Finders