Dutch

Invisalign Londen

Meer dan 6 miljoen patiënten hebben ervoor gekozen om hun tanden recht te trekken met Invisalign duidelijke beugels. Onzichtbare orthodontie heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van cosmetische tandheelkunde en patiënten kunnen nu een mooie, rechtgeaarde glimlach bereiken op een manier die hun levensstijl niet onderbreekt of hen zelfbewust maakt. Duidelijke beugels zijn sociaal aanvaardbaar, in tegenstelling tot vaste metalen beugels die zeer zichtbaar zijn en gemiddelde beperkingen voor de patiënt, zoals beperktere keuzes voor eten en drinken.

Ja, patiënten willen rechte tanden, maar voor velen is het verschijnen van metaalwerk op hun lach voor de duur van de behandeling een probleem. Veel volwassenen misten braces om wat voor reden dan ook wanneer ze jonger waren en zouden zich zelfbewust voelen als ze later als volwassene een beugel dragen. Voor tieners is het de norm om beugels te dragen, maar voor volwassenen is dit gewoon niet het geval. Om deze reden heeft onzichtbare orthodontie volwassenen een geheel nieuwe keuze gegeven om hun tanden op één lijn te brengen en leeftijd is geen barrière. De lengte van de behandeling is gemiddeld 18 maanden, dus het dragen van vaste beugels gedurende deze lange tijd kan als een negatief worden beschouwd, in vergelijking met de lifestyle-voordelen die worden geboden door clear aligners.

Sommige tandartsen beschouwen Invisalign als de toonaangevende orthodontische behandeling, zowel vanwege de voordelen tijdens de behandeling in termen van esthetiek, als ook vanwege de behaalde prestaties en resultaten. Tevredenheidscijfers zijn zeer hoog bij patiënten zowel tijdens als na de behandeling. Veel patiënten vragen zich af of de behandeling geschikt voor hen is – en voor de meerderheid van de patiënten is Invisalign geschikt en kan het alle soorten orthodontische problemen behandelen die kunnen worden behandeld met traditionele metalen beugels, maar de aligners zijn verwijderbaar en praktisch onzichtbaar.

Verschillende systemen zijn beschikbaar om aan de behoeften van de patiënt te voldoen:

Invisalign Full – het originele Invisalign-systeem en de meest gebruikte behandeling, omdat het een breed scala aan problemen kan behandelen. Behandeling duurt gemiddeld 12 – 18 maanden met een gemiddeld aantal trays van 20-30.
Invisalign i7 – voor kleine aanpassingen, bestaande uit slechts 7 sets aligners. De behandeling kan zo kort zijn als 3 maanden.
Invisalign Teen – ontwikkeld voor tieners en vergelijkbaar met Full. Inclusief slijtage-indicatoren om voldoende draagtijd te garanderen, naast een ontwerp waarmee volwassen tanden door kunnen komen.
Invisalign Lite – Dit systeem past tussen i7 en Full en is ontworpen voor gematigde gevallen. De behandeling duurt gemiddeld 7 maanden.

Het scala aan problemen dat vaak wordt behandeld met Invisalign omvat:

Overvolle tanden: wanneer er onvoldoende ruimte is op de bovenste of onderste of beide kaken, zullen tanden tegen elkaar worden gedrukt en onder verschillende hoeken worden geplaatst. Overvolle tanden kunnen allerlei problemen veroorzaken, zoals ongelijke slijtage, vlekken en tandvleesaandoeningen. Dit komt door de moeilijkheid om de oppervlakken van alle tanden te reinigen.

Hiaten: er kunnen gaten ontstaan ​​als er tanden ontbreken of met grote boven- of onderkant of beide bekken, die mogelijk zijn blijven groeien.

Kruisbeten: veel orthodontische patiënten hebben dwarsbeten en wanneer de bovenste tanden in de ondertanden bijten. Dit kan ongelijke slijtage en tandvleesaandoeningen veroorzaken.

Te veel bijten: als de boventanden verder reiken dan of voorbij de ondertanden, kan dit kaakpijn en andere aandoeningen veroorzaken.

Onder beten: het tegenovergestelde van een overbeet, waarbij de ondertanden voorbij de boventanden reiken. Ook dit kan leiden tot kaakpijn en andere aandoeningen.

Behandeling kan alleen voor de boven- en onderkaken samen of de boven- of onderkaak zijn, afhankelijk van de vereisten.

Welke voordelen biedt Invisalign?
Naast het bereiken van een verbluffende glimlach, bieden duidelijke beugels veel voordelen. De aligners zijn gemaakt van doorzichtig plastic en zijn volledig afneembaar. Omdat er geen metaal is, zijn de trays soepel en comfortabel om te dragen, wat betekent dat er geen ongemak of pijn is. Verder, aangezien de toegepaste orthodontische krachten zacht en geleidelijk zijn, is er geen plotselinge aanpassing om pijn te veroorzaken zoals bij traditionele metalen beugels.

Patiënten kunnen door hun behandeling heen glimlachen en kijken uit naar een geweldige glimlach. Je zelfvertrouwen zal de hele tijd een boost krijgen, omdat er geen zichtbare metalen draden en haakjes zijn om je je zelfbewust te laten voelen of reclame te maken voor het feit dat je een beugel draagt. In feite kunnen patiënten kiezen of ze mensen willen vertellen dat ze een orthodontische behandeling hebben of niet. Veel patiënten melden dat niemand hun aligners heeft opgemerkt omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn.

Bekijk een voorbeeld van uw glimlach
Uw eerste stap is om contact met ons op te nemen voor uw beoordeling van uw glimlach, met behulp van een digitale simulatie kunt u een voorbeeld van uw nieuwe glimlach bekijken. We bespreken uw persoonlijke vereisten en beantwoorden al uw vragen.

Beeldvorming zal worden gemaakt met behulp van ons i-Tero-scanelement dat zal worden gebruikt om uw behandelplan te maken. De imaging zal driedimensionale digitale beelden van uw boven- en onderkaak bieden.

De beeldvorming stelt ons in staat om tanden te bewegen die opnieuw uitgelijnd moeten worden, en uw glimlach en kaken vanuit verschillende hoeken te bekijken.

Na uw beoordeling van de glimlach worden uw aangepaste laden besteld en geproduceerd als u besluit om door te gaan met de behandeling. De behandeling en het aantal benodigde aligners hangt af van uw individuele vereisten en er zijn per boog gemiddeld 20 – 30 aligners vereist.

Het dragen van je aligners
Bij het dragen van aligners zijn patiënten vaak heel blij wanneer ze zich realiseren hoe onzichtbaar de trays eigenlijk zijn.

In eerste instantie duurt het een paar weken om te wennen aan het dragen van je aligners, maar dit is een naadloos proces dankzij alle verstrekte levensstijlvoordelen. Je moet je aligners constant dragen, alleen verwijderen wanneer je eet en drinkt. De trays moeten minimaal 22 uur per dag worden gedragen. Je kunt je aligners aanhouden wanneer je koud water drinkt, maar ze moeten anders worden verwijderd. Dit komt omdat aligners prima zijn en niet zijn ontworpen om te worden gedragen bij bijten, kauwen, eten of drinken, en voedsel kan ook vast komen te zitten in de trays.

U zult rond de 2 weken naar de volgende aligners in de reeks gaan, zoals uiteengezet in uw behandelplan. Je kunt je voortgang van week tot week zien en de app van Align Tech stelt je in staat om foto’s te uploaden, zodat je de verbetering in je lach kunt zien. Opgemerkt moet worden dat patiënten hun dagelijkse draagtijd niet kunnen verkorten en de behandelingsduur kunnen verlengen, omdat dit tot suboptimale resultaten leidt. Uw behandelplan moet worden gevolgd voor de beste resultaten.

Hoeveel kost Invisalign?
Kleine aanpassingen kunnen zo weinig zijn als £ 1.500 met het i7-systeem, matige aanpassingen van ongeveer £ 2.000 met het Lite-systeem. Meer complexe aanpassingen zijn van ongeveer £ 4000 met Full en Teen. Maandelijkse betalingsopties zijn beschikbaar en de dekking van de gezondheidszorg en de tandartsverzekering kan ook worden gebruikt voor de kosten van uw behandeling. Neem contact met ons op voor uw gratis glimlachbeoordeling en aangepaste prijzen.

Neem contact met ons op: Dental Care Finders